Påskeoppsummering så langt

 

p11. Påskebursdagskake // 2. Leos påskekyllinger to år på rad // 3. Sjokoladedyppet jordbær // 4. Påskegget fra svigerfar

nonnaRonja fikk være med mamma på jobb. 312 smågris skulle ønskes velkommen og hun var kjempeflink. Ikke redd i det hele tatt, og selv om grisen kan være redd oss store når de er helt ny, var de ikke så redde henne, og det syntes hun var stas <3

m1 m2Mormor og Janne har vært på påskebursdagsbesøk. Det ble raspeballer og påskebursdagskake, påskegaveutdeling og utelek i sola. Janne, i Louis Vuitton-småsko, jogget rundt å dro kjelker og spark og mormoren lo så tårene trillet da hun dro med seg en glad Ronja 🙂

mormor

Men høydepunktet for Leo kommer i dag.
-DET ER TORSDAG I DAG!
Halv sju kom han løpende, med bustesveis og smurfebæsj i øynene, helt klar for å dra til Oslo og besøke tremenningen sin, Lotte. Han har gledet seg hele uka!

Så for hans del håper jeg formiddagen går fort. Jeg skal en liten tur i fjøset og så innom dusjen, så skal vi spise litt og kjøre Dora til svigersene. Solen skinner i dag også, så jeg tror det blir en fin kjøretur før vi skal klemme litt på hele familien Bjønness.

Håper dere har hatt en fin påske så langt 🙂

 

 

 

This entry was posted in Leo, Ronja and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.