Påskeferie

Dagen begynte så koselig med påskefroksot i barnehagen 🙂 Ronja var litt gretten fordi hun ikke fikk frokost da hun stod opp, men humøret kom seg fort da vi kom frem og det var satt frem brød og masse godt pålegg 🙂

frokostJeg var litt spent på hvordan hun ville reagere da vi skulle reise igjen, men de er så flinke i barnehagen så det ble ikke noe problem. Så mens de hadde siste dag før påske i barnehagen, dro vi til Dala for å kjøpe inn godt til påske.

Vi kjøpte to store egg som vi fylte med klistremerker, hodelykter, kjeks, rosiner og sjokolade og litt mer kos til helgen.

påske1Da de kom hjem fra barnehagen kom de bærende med hvert sitt egg og kunne fortelle at påskeharen hadde besøkt barnehagen, og da satte jeg meg ned og fortalte med hemmelig hviskestemme at den hadde vært her også, og gjemt noe i lekehuset deres. Leo hadde så store øyne at jeg måtte le, og etter at vi hadde spist middag fikk de løpe inn å se.

Å som jeg elsker helligdager sammen med de små <3
Nå skal vi kose oss i over en uke med feriekos, besøke slekt og venner, leke og tøyse sammen.

God påske, alle sammen <3

 

 

This entry was posted in Leo, Ronja and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.