Kosekveld

Onkel Stian reiste hjem igjen, og jeg tok med meg ungene bort til Mette for kaffe og lek. Godt å ha noen man kan slite ut ungene sammen med 😀

Det gikk så som så ved middagen i dag, Leo var sitt vante og urolig seg. Da vi var ferdige, ser han på meg og spør: har jeg vært flink nå, mamma? -Syntes du at du har vært flink, spør jeg. Han ser på meg… -Du kunne jo godt blitt litt flinkere, sier jeg videre, og han fortsetter å se på meg, før han plutselig utbryter: Jeg er så glad i dere! Er vel ikke så mye mer å si da….

lene

Jeg har ikke tatt noen bilder i dag, bortsett fra en haug med tullebilder på nettbrettet, så dette får duge for dagen. Ungene har lagt seg, og vi har åpnet en flaske vin. Viktig å fortsette med nyttårsløftet om å kose seg litt hver dag 🙂

Nå venter vi på sesongstart av “Hver gang vi møtes” på TV2. Gleder meg til å se på Kurt!

 

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.