Måneraketten og andre slappe ting

I dag har vi hatt en slapp dag!
Etter å ha brettet en haug med klær, ble jeg sittende på sofaen med min bror og glo telly og youtube, omtrent hele dagen til vi skulle hente ungene i barnehagen.

onkelLeo var nesten ikke innenfor døren før han kom med bok som onkel skulle lese.

Jeg tror jeg har vært slapp i dag for hjernen min vet hva vi skal i kveld; starte opp treninga! Å herlighet det blir tungt, etter å ha spist sjokolade og lagt på sofaen og sett film i 3 uker! Men jeg har spist pasta og fløte til middag og fylt opp nettbrettet med serier jeg kan se, og så får jeg bare gi det jeg har. Jeg vet jo at det ikke tar så alt for lang tid før formen er bra igjen 😀

Ha en sprek kveld da, dere 😉

 

This entry was posted in Leo and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.