Middag, sofa og druer.

Og der var vi i gang igjen.
Hverdag. Barnehage. Sunn mat, masse frukt og grønnsaker.
Det er ikke barebare for en liten gutt, som har lagt mye på sofaen og sett på tv, å plutselig skulle ta fatt på en strukturert hverdag igjen, så vi valgte å hente de litt tidligere i dag.

fruktoggrontBilde 1. Hun fant brokkoli i fryseren. Fryser betyr is, så da spiser vi fryst brokkoli…

Bilde 2. Jeg er kanskje ikke den strengeste oppdrageren, og har lett for å gi meg i diskusjoner. Det er det delvis slutt på, etter å ha sett Leo hoppe rundt i sofaen til folk når vi er på besøk. Som om det var en selvfølge. Vel, i hans verden er det vel det. Og det er stort sett alltid mas når vi skal spise borte. Han har konsentrasjonen til en flue og har lett for å tulle, han skal hente noe, eller skyver all mat bort i hamsterposen og glemmer å tygge. Det blir mye krangling rundt middagsbordet, hvor jeg til slutt gir opp og mater han. Slitsomt!
Vi har tatt i bruk “stolen”. Noen vil kalle det for en “time out”, men jeg er ikke Supernanny. Det funker i hvertfall! Han er flink, sitter orntli på stolen og spiser maten sin selv. Uten drama og krangling! Oh, lykke, jeg slipper å spise ibux for hodevondt! Fornøyd gutt, glad for all skryten, premiert med en liten klase druer <3

 

This entry was posted in Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.