Siste dag av juleferien

Natten ble lang og urolig. Det ble mye inntrykk på de små, og de sover sjeldent godt når vi faller litt ut av leggerutinene. Så Ronja var urolig store deler av natten. Roy tok nattevakten, og lot meg sove, men hodet mitt var også full av inntrykk og tanker så jeg ble liggende å glo på klokka i taket.

Nå sover mannen en velfortjent lur.
Ungene mangler ikke energi, og så fort jeg setter meg ned for å ta en kopp kaffi eller sjekke facebook, så er de der å krever sin oppmerksomhet. Så lenge jeg er i aktivitet og gjør noe er det helt greit, det er først når jeg setter meg ned at det skal kreve noe.

rom1

Så jeg har ryddet. Jeg begynte med rommet deres. Det er ikke store rommet, og de har MANGE leker! Alt for mange, uavhengig av størrelsen på rommet. Barn trenger ikke så masse leker! Så jeg fant frem poser og begynte å fylle de. De kommer ikke til å savne noe. Jeg har ikke tenkt å kaste noe, men heller ta noe av det frem når de har glemt det. Gamle leker gir nye gleder 🙂

Så om noen av dere som kommer i bursdagen til Ronja leser dette: Hun har nok leker!
Kjøp heller kjoler, eller en søt genser, hun er svært begeistret for klær, og spesielt sko og tøfler!

rom2Nå koser de seg med et ryddig rom og har mer oversikt over lekene sine. Det varer i ca ti minutter så er det like rotete der inne, men det holdt akkurat til at jeg fikk drikke en kaffi og blogge litt 🙂

 

This entry was posted in Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.