En tidlig, men god morgen!

Leo pleier som oftest å våkne rundt seks/halv syv, liste seg opp i andre etasje til oss, krype opp i senga vår og kose til han hører lillesøsteren på babycallingen. Da er han raskt ute med å fortelle at vi må stå opp og hente -“søstra mi”.

Men nå har han begynt å ta med seg -“søstra mi” opp, sånn rundt halv seks/seks, men å få henne til å ligge under dyna og kose en times tid er vel like lett som å kose en påhengsmotor! Vi hører henne allerede ved foten av trappa: -HALLO! -DINN SOVA!

Dinn? Ja, om du ikke har fulgt oss på facebook, heter hun iflg seg selv Dinn. Jeg tror det har noe med at hun prater mye med Leo, og at han sier -Den er din, til henne en del. Det tok en stund før vi forstod hva hun prøvde å si, før storebror oversatte for oss en kveld 😀 Det er ikke alltid logisk ved slike små, vi kaller henne jo for Ronja, og Leo sier Nonna når han snakker om henne… Men det ble altså Dinn, iflg henne selv… De er så herlige sammen <3

Roy stod opp med dem klokka seks, mens jeg er godt parkert i senga med laptop og kaffe 🙂

This entry was posted in Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

One Response to En tidlig, men god morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.