Tusenfryd

Roy har gledet seg til Tusenfryd siden vi ble gravide med Leo 😀 Så da Synne og gjengen foreslo å møtes på Tusenfryd i går, var ikke Roy sen med å starte bilen og kle på ungene 😀 Vi pakket ned en stor dose tålmodighet også, og skulle ikke la tiden styre dagen. De skulle virkelig få ta seg ut, og det gjorde de også!

Det ble flere turer i karuseller, hvor flyet var mest populært. Det ble vel ca 10 runder 😀 Midt på dagen gikk vi på Vertshuset og bestilte buffet, og ungene spiste vannmelon og mini-gulerotkake til den store gullmedalje! Etter flere runder i karuseller fikk de en bøtte (!) med blått sukkerspinn, før vi gikk inn i Morgan Cane-city og lot de løpe av seg sukkeret!

Det var ingen krangling, ingen surving, og ikke noe høyt blodtrykk på a mor. De var snille og glade barn hele dagen, og alle fikk en veldig fin dag på Tusenfryd 😀 Moro moro 😀

This entry was posted in Leo, Ronja and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Tusenfryd

  1. Pingback: Oppsummering | Lene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.