Pakkekaos

Er han ikke verdens fineste storebror? Det er jo ikke alltid så sukkersøtt da, men han er stort sett veldig snill med henne 🙂 Bortsett fra en dag da han fant en tier i sofaen. Jeg tok den fra ham til stor protest, og i samme bevegelse grep jeg en leke som jeg skulle gi Ronja. Han så bare den ene bevegelsen og trodde at jeg gav henne pengen, og det var ikke populært i det hele tatt! Han reiste seg fra stolen sin med et brøl, raste bort til henne og klaska henne i panna! Hun ble rimelig sjokkert, og så ut som et stort spørsmålstegn! Haha, det var ikke særlig vondt tydeligvis, for det hele var glemt når overraskelsen ga seg ^^

I dag står ting litt på hode her. I morgen, veldig tidlig i morgen, setter vi kurs for Reftele i Sverige igjen for å besøke farslekta til Roy, med det obligatoriske besøket til Ullared 🙂 Det er ikke bare bare å pakke til 2 voksne og 2 bleiebarn under 2 år, og så skal man beregne plass til alt man kjøper i Ullared hjem igjen. Men vi begynner å få trening nå, og jeg har skrevet ned pakkelister og handlelister i god tid. Jeg har det med å pakke for 2 uker når man skal være borte i 5 dager, og så er det alltid noe som glemmes.

Jeg får desverre ikke blogget mens jeg er borte, men jeg skal knipse masse bilder og blogge de når jeg kommer hjem 🙂

God sommer, alle 🙂

This entry was posted in Leo, Reftele, Ronja. Bookmark the permalink.

3 Responses to Pakkekaos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.