Vel hjemme igjen

Avgang Bergen 0530. Ankomst Nes 13.30. Antall stopp 2.

Vi har verdens snilleste unger!

Jeg pakket ut alt da vi kom hjem, før jeg satt meg ned med et sukk og en kopp kaffi. Vanligvis bruker jeg en uke på å pakke ut, men nå var det veldig godt å bli ferdig med det. Så tok jeg med meg Ronja og sov en time i egen seng 🙂 Sengen vår er slitt og egentlig ikke supergod, men det er noe spesielt med egen seng! Og egen dusj!

Nå skal det bli godt med en kopp te, strikketøy og alle tv-seriene jeg har gått glipp av. Kjæresten ser fotball på både laptopp og tv..
Du vet hva de sier; borte bra men hjemme best <3

This entry was posted in Bergen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.