Året 2010

Det er helt sprøtt å tenke på at det er nyttårsaften i dag!
Jeg er fortsatt full av baby og har en liten gutt på 17 mnd som tar all ledig tid, så det blir ikke noe videre nyttårsfeiring her i huset, men jeg har likevel den følelsen av “ny-start” i meg og er full av forventninger til det nye året.

Jeg er full av nyttårsforsetter, bare jeg får kroppen for meg selv igjen 🙂 Så jeg kommer tilbake til de etterhvert 😉

Det er deilig å mimre syntes jeg, og det er vel derfor jeg alltid har drasset rundt på et kamera. Det er deilig å se tilbake på gode opplevelser og å kunne se tilbake og huske ting man lærte noe av. Og etter at Leo kom til verden er det jo så spennende å se tilbake på hvor fort alt går!

I januar i fjor, øvde han seg på å krype:

I februar tok jeg med meg Leo til Oslo og mormor, og dro på Oslo Fashion Week sammen med Synne:

I mars begynte poden å stå:

Og i april fant vi ut at jeg var gravid igjen!

Mai bydde på deilige dager, og jeg fikk som bergenser oppleve min første sommer 🙂

Juni bydde på gamle venner:


Per, Anette og Sveta fra Finnmark dukket opp i Oslo.


Og jeg fikk endelig kontakt med Stian igjen, etter over 2 år i uvisshet!

I juli dro vi på campingtur til Bergen <3

I August fikk vi vite at mageboeren var en liten jente 🙂

I september begynte loppis-sesongen, og jeg fant mange deilige skatter 😀

I oktober sluttet jeg å røyke! De innleggene er passordbeskyttet og inneholder ingen bilder, men det var likevel det største som hendte meg i den mnd!

I november fikk jeg symaskin av kjæresten 🙂

Og nå er det plutselig desember og jeg er stor som et fly!

I kveld blir det lefse, julepølse og medisterkaker, tidlig i seng og en god bok og kvelden kommer til å gå i boken som en nesten hvilke som helst kveld, og jeg kommer til å lukke øynene like takknemmelig som jeg gjør hver kveld.

Jeg håper alle venner og alle familie får en fin start på det nye året <3

Godt Nytt År alle sammen 😀


This entry was posted in Gravid, Julen, Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

3 Responses to Året 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.