Det er rart med det

Bilde005 (2)Endelig sovnet han!
Det er kveld, jeg er sliten, dagene er lange.
En 4 mnd gammel baby krever sitt, og vil helst ha oppmerksomhet hele tiden. Han har seg 3-4 lurer på dagen, og da prøver vi å få gjort litt i huset. På lur nr 2 sover han litt lengre, og det hender jeg legger meg med ham og henter meg litt inn igjen. Og så er det på an igjen. Jeg føler jeg er tilkoblet brystpumpen hele tiden for å holde følge med ham, så det er ikke rart at vi har noe som kalles ammetåke. Det går mye i det samme. Så når han da legger seg på kvelden, er det helt nydelig å ha litt fri. Men det er rart med det, jeg gleder meg til å gjøre alt på nytt igjen dagen etterpå! Gleder meg til de tannløse smilene, gleder meg til å se han streve med å forme et ord, gleder meg til å kose, til å trøste, til å bade og til å se ham spise grøt med en slik iver at han blir rasende om vi ikke får fyllt på skjeen igjen fort nok 🙂

Han har fått ny seng nå. Grindseng. Tør ikke ha ham i senga vår lengre, etter å ha funnet ham med hodet på nattbordet vårt! Han er blitt litt av en ryggkravler og kommer seg av gårde. Skummelt!
Heldigvis legger han seg i egen seng nå. Det var en kamp å ta, å få ham ut av dobbeltsengen, men vi oppdaget at han trosser faren mindre en han trasser meg! Sprøtt med det….

Han vokser og trives, skravler og ler hele dagen, og så lenge han får det som han vil er han sjeldent sint 🙂 Akkurat som …. haha!

Ellers har vi det bra og trives i det nye huset vårt. Mango har litt vansker med å venne seg til alle nye lyder, men vi prøver å overse “boffingen” hans, for å vise ham at vi ikke bryr oss. Det hjelper litt.
Jeg har ikke ridd så mye som jeg kunne. Det er rart med det, at visse ting og følelser blir anderledes etter at man blir mor. Jeg har ikke samme tryggheten på hesteryggen som før, jeg er mer på vakt og mer nervøs, noe hesten merker… Hesten er jo snill som et lam, innkjørt og trafikksikker, så det er ikke noe problem, men i bakhodet konsekvensberegner jeg hele tiden. Det er rart med det… Det går seg vel til…

This entry was posted in Julen, Leo. Bookmark the permalink.

3 Responses to Det er rart med det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.