Pica-syndromet

Eller svangerskapsdille.
Jeg leser veldig mye for tiden, og de vet faktisk ikke enda hva det er som utløser den rare appetitten gravide kvinner får, men det kan delvis forklares med hormonene som utløses. For meg begynte graviditeten med null appetitt, jeg hadde kun lyst på klementiner og kokt rosenkål! Ikke kaffe, ikke fet mat og ikke nudler som jeg vanligvis elsker <3.

Men nå har jeg begynt å kvikne til, så da begynte jeg å lese om mat som var bra og ikke bra. Men det er mange som strider om hva man kan og ikke kan spise som gravid, og jeg er egentlig bare forvirret!

Kvinner har drukket fersk melk hver dag frem til for kanskje 60 år siden da de begynte å pasteurisere melk. Men siden jeg jobber på gård nå har jeg de siste 6 mnd drukket fersk melk <3 Myye bedre! Er det noen som vet om jeg kan fortsette med det?

“Bearbeidet fiskemat”. Kan jeg ikke spise det?? Seriøst? Ingen mer kapteinens fylte torsk?! 🙁 Jeg kan forstå sushi! Men deilig innbakt torsk fra Findus? Nei? *sukk*

Heldigvis har jeg ikke funnet ut noe om grandiosa! 😀 <3

This entry was posted in Gravid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Pica-syndromet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.