Og da er jeg 40 uker på vei og 2 dager unna termin!!

Bilde034Rødvin, sex, laxerolje (er jo ikke den veien han skal ut), bringebær og bilturer på humpete veier er noen av de kjerringrådene jeg har fått rundt om for å få fødselen i gang, og noen er utprøvd bare for å øke håpet, men nei, her sitter jeg fortsatt like kulerund og har kommet til uke 40 i svangerskapet!
Jeg har en god del rier, men alle er falske og får bare magen min til å se helt rar ut.
Småtten strekker seg og legger rumpa helt oppunder ribbeina mine og tar helt pusten fra meg, og uansett hvor trangt jeg føler det er blitt, så koser han seg inni der enda!
Han er kanskje litt mer rolig… Har ikke så mange turnøkter lengre, men det henger vel sammen med tumleplassen…

Sukk altså, er virkelig klar for noen ekte rier og action nå og er mer spent en skremt på hvordan fødselen skal bli. Hvor vondt kan vondt være? Og hvordan vondt? Jeg har lyst på en så naturlig fødsel som mulig, men er åpen for alt siden jeg ikke har en idè en gang om hvordan det hele blir. Det skal bli fantastisk å få kroppen for meg selv og endelig få holde lille Leo i armene mine, få lukte på ham, ta på ham, se på ham og bli kjent med ham 🙂
Jeg gleder meg til å smake på en iskald Riesling som står til kjøl, og jeg gleder meg til å endelig få sove på magen igjen!!

Det blir en spennende tid fremmover. Veldig!

This entry was posted in Gravid and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Og da er jeg 40 uker på vei og 2 dager unna termin!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.