Sliten!!

Uke 35 er preget av dårlige netter, myggstikk, nyrespark og bekymringen for svangerskapsforgifning! De deilige små sparkene er blitt til harde små tramp, noe jeg ikke var forberedt på! Jeg trodde det skulle være myke bevegelser ut svangerskapet!!
Haha, hva vet vel jeg?!

Det er en del faktorer som gjør meg veldig sliten om dagene, men som jeg ikke vil utdype her.
Det er et valg jeg må ta selv, tanker jeg kun deler med Roy.
Fysiske ubehag gjør meg ikke så mye, men når noen begynner å slite på psyken min blir jeg helt tappet for krefter. Og når denne “noen” er noen i nær familie, blir det ekstra hardt å skulle ta avgjørelsen, som til syvende og sist kanskje vil gi meg sjelero…

Men jeg orker ikke sutre lenge! Solen skinner fra en skyfri himmel i dag, og det er St. Hans.
Den har vi tenkt å feire med pølser på pinner og stort bål sammen med resten av bygda.

Håper sola skinner på dere alle i dag!

This entry was posted in Blog, Finnmark, Gravid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sliten!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.