Tirsdagsfluensa, jordmor og syk bikkje…

picture-0019Tittelen oppsummerer vel det meste🙂
Det har sluttet å snø, og Roy og jeg sitter her og kjører hver vår neseheis, forkjøla som vi er. Og det er ikke bare vi som er syk, bikkja har også fått ett eller annet. Det renner sikkel av han, men vi finner ikke noe galt i munnen hans, og humøret hans er på topp, så vi får se det an.

I morgen skal vi til vår første jordmortime, og det kan sikkert bli spennende.
Hun har vel flere svar enn hva legen har …. Syntes det ble mest mas egentlig, siden jeg hadde innstilt meg på å forholde meg til legen. Jeg gleder meg mest til fredag og ny ultralyd! Skal bli kjekt å se Leo igjen, se at han har det bra og at alt er som det skal. Han beveger seg nok i hvertfall 😀 Og det er jo alltid kjekt med en tur til Kirkenes, hvor de har den største Spar Kjøp’en jeg noen gang har vært innom 🙂 Da skal det shoppes mere garn!

Jeg har forresten laget en egen side med bilder her inne. Du finner lenke i sidemenyen 🙂

This entry was posted in Blog, Finnmark, Gravid and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.