Varmevegg

Blir vi boende i Finnmark trenger vi ikke dra til Syden, det holder å dra til Oslo for å treffe varmeveggen 🙂 Jeg ankom Oslo med tre tykke gensere, ullkåpe, lue og snøsko 😀 Gjett om det ble varmt da?! 😀

Her skinner solen!
Og jeg fikk meg en kjapp tur innom Bar & Cigar i går. Godt å klemme på Licota og hilse på mannen hennes Rune, og det var kos å se nye ansikter 🙂 Dro hjem etter bare en time, litt sliten etter de lange dagen 🙂

I dag er det fortsatt strålende sol, så nå skal jeg snart i dusjen og gjøre meg klar for shopping 😀 Det første jeg trenger er sko! Jeg har jo bare vintersko og høyhælte pyntesko, og det duger liksom ikke helt lengre ….

Blogger mer senere, forhåpentligvis med masse solbilder av en fornøyd Lene 😀

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Varmevegg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.