Se film i helgen?

Jeg er en overdreven sci-fi fan, og har vel sett det som er å se, om de var verdt det eller ikke. Det er så urealistisk og drømmende, men kanskje ikke likevel?

Så om du liker denne kategorien, tenkte jeg å komme med noen tips til filmer du kan se i helga.

Om du er helt nybegynner i kategorien, bør du så klart starte med

The Fifth Element!

Alle liker Bruce Willis og Milla Jovovich, og i denne filmen får du se de utfolde seg i et fremtidig univers hvor de så klart skal redde verden. Filmen er regisert av Luc Besson, og de med litt erfaring nikker anerkjennende nå. Om du ikke liker opera, kan det være du får et glimt i filmen som gir deg gåsehud likevel.

Om du likte/allerede liker denne filme, kan du nyte videre i

Valerian and the city of a thousand plantes

Denne er også regisert av Luc Besson, og denne gang overgår han seg selv. De pene og unge heltene skal ikke redde vår verden denne gang, de skal redde en hel rase som ingen vet om. Den er full av fargesprakende action, fantastiske vesener og et vakkert samhold for å gjøre det som er rett.

Relativitetsteori, tidsreiser og universets hemmeligheter?

Filmen Interstellar har jeg sett sikkert 10 ganger nå, og jeg får fortsatt en liten “a-ha”, mens jeg vifter mot skjermen med en ivrig pekefinger når noe nytt har gått opp for meg. Jeg så den på kino første gang og var nesten høy på alle de nye ideene jeg hadde fått, og jeg så den for andre gang så fort de slapp den på blue-ray. Filmen er spennende og full av teorier på hva vi eventuelt må gjøre om vi ikke tar grep om miljø og fremtiden vår, og fikk stor oppmerksomhet blant vitenskapsmenn og teoretikere.

Så da er det bare å poppe popcorn, finne kosebukse og teppe og benke seg foran skjermen. Kos deg maks, du kan takke meg senere <3

This entry was posted in Film & TV and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Se film i helgen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.