Ha med venner hjem

I går hadde vi en liten milepæl, da ungene skulle ha med en liten venninne hjem fra barnehagen 🙂 Jeg kjenner familien godt, men var likevel spent 🙂

2013-04-29 16.20.17Anine er jo bare supersøt og syntes det var spennende med nye leker. Hun og Ronja har alltid lekt godt sammen, og det var kjekt å se at Anine var trygge på oss selv uten mammaen tilstede 🙂 De lekte så fint sammen, og vi fikk se en annen side av vår lille snupp, som fikk et stort behov for å vise seg frem. Hun skulle klatre og hoppe og vise alt hun kunne 😀 Da de ble sliten av å leke ute, spise vi grøt alle sammen, og så lekte de fint på rommet sammen 🙂 Arveprinsen mistet interessen av jenteleking og sovnet på sofaen, men jentene styrte på helt til syv da Mette kom for å hente Anine 🙂

Det var en spennende dag og veldig artig å få prøve 🙂

 

This entry was posted in Ronja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.