Søndagskos

Vanligvis kommer ungene opp til oss når de våkner om morgenen, men i dag våknet jeg av … tv-lyder? Jeg ble liggende en stund å høre etter, halvveis i drømmeland enda, og måtte le litt når jeg forstod at Leo hadde slått på tv’en selv. Jeg listet meg ned, og der satt det to små som tente lys og så på barne-tv 😀

Ronja har allerede spist 2 brødskiver og en lompe med leverpostei så hun er absolutt på bedringens vei, men nå bærer hun preg av at hun er dillet og dullet med i en uke, så det skal bli godt å få henne i barnehagen i morgen!

modRoy fant frem boksen med modelleire og holder de aktivisert med å kjevle, presse og forme. Senere skal vi en tur innom Mette og gjengen og leke litt der. Godt med venner som har barn, godt når alle kommer så godt overens som vi gjør, godt med søndag og det skal bli godt med hverdag 🙂

Ha en fin søndag, alle 🙂

 

This entry was posted in Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

One Response to Søndagskos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.