Når katta er borte…

Pizza til middag. Alle liker pizza, og man trenger hverken kniv eller gaffel for å få det i seg.
Likevel protesterte ungene og oppførte seg som to uoppdragne primater, og sa takk for maten etter bare ett stykke. Jeg sukket, to kurven med klær som skulle henges opp og gikk opp i andre etasje. Roy fikk ta seg av de og få de til å hjelpe å ta av bordet.

Da jeg kom ned igjen, kunne han fornøyd fortelle at begge ungene hadde klemt i seg to pizzastykker til, og ungene var hoppende blide begge to. Jeg ristet på hodet, og lurte på hva han hadde sagt eller gjort…

Så skulle jeg se gjennom minnebrikken i kamera, og oppdaget “trikset” til far…

pizza1 pizza2 pizza3Noen som lurer på hvorfor vinduene mine ser ut som de gjør?….

 

This entry was posted in Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.