Prinsesse Ronja, 3. dag med feiring

Jeg er fortsatt forkjøla og potta tett og føler meg egentlig helt blærk, så jeg fikk ikk postet bildene jeg ville i går 🙂 Hun kom jo hjem så stolt på mandag med krone på hodet, og Leo kunne fortelle at alle hadde sunget bursdagsang for henne 🙂

Besteforeldre sammen med oldefar var invitert på pannekakemiddag, og vi fikk en fin ettermiddag sammen på 2 års dagen hennes 🙂

bur1Hvilke vei kronen er på spiller visst ingen rolle, her er det pakke som står i fokus 🙂 Hun fikk Hello Kitty sengesett, sin første hodepute og en nydelig rosa prinsessehimling til å ha over senga si 🙂 Hun er så stolt nå at hun må oppi og kose flere ganger for dagen 🙂

bur2De er som oftest sliten etter barnehagen, så da var det godt å krype oppi fanget til bestefar og lese litt sammen 🙂

Siden jeg ligger mye på sofaen og er syk, har jeg god tid til å planlegge lørdagens siste bursdagsbesøk. Jeg håper at jeg skal være frisk til helgen, og at jeg får til å lage kaken jeg har i tankene 🙂

 

 

This entry was posted in Ronja and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Prinsesse Ronja, 3. dag med feiring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.