Juleferie

Det beste med juleferien er at man kan gå i pysj hele dagen og at ikke noe haster.

Det ble ikke noe pepperkakehus i år. Eller, hus ble det, kirke faktisk, men den ble aldri pyntet. Vi var syke på tur og når vi måtte avlive Mango gikk liksom alt litt i stå. Men jeg hadde likevel lovet Leo at han skulle få spise kirka når julaften var ferdig.

20121229121439549

Først i dag kom vi på det, så jeg tok det ned fra hylla og satte det foran ham. Han så litt forvirret på meg en stund, før han begynte å gnage løs, så pepperkakesmuler og knekk sprutet rundt øra hans. Han ELSKER pepperkaker! Lillesøsteren fikk tårnet. Hun er ikke så glad i pepperkaker, men er veldig glad for å bli inkludert 🙂

Vi går altså i pysj enda.
Roy var ute i snøen med Ronja en liten stund, men så ble hun sliten og ville sove senga 🙂 Nå sover de begge, mens Leo ser på tv.
Planene for nyttårsaften er endret, så jeg slipper å stresse med mat og pynt. Vi tar heller med oss ungene til Mette og gjengen. Må likevel ut å handle litt, og så har jeg et gavekort som brenner, så jeg får vekke Ronja og Roy snart så vi får kommet oss ut en tur før det blir mørkt igjen 🙂

Ha en fin dag, alle 🙂

This entry was posted in Julen, Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.