Kalkunmiddag

Gjett om det ble godt da!!
Jeg hadde sjekket litt rundt på nett og kombinerte tips fra Jamie Oliver og Matprat.no. Alle har sine meninger, og nå har jeg min. Jeg stuffet den ikke med noe, men gav den en smørmassasje og drysset på salt og pepper. Innmaten kokte jeg kraft på, og sammen med stekeskyen lagde jeg en fantastisk god saus! Fuglen fikk selskap av stekte potetbåter, rosenkål og tyttebær, og jeg mumset meg gjennom to digre porsjoner. Skal absolutt gjentas!

Mormor leste bøker for Leo til halsen ble tørr, mens Ronja stort sett er limt fast i fanget mitt. Hun har ikke helt evnen til å leve seg inn i bøker enda, så hun blir fort urolig, men Leo elsker å bli lest til og blir sittende til man ikke har pust igjen 🙂

mormor

I dag skal ungene være noen timer i barnehagen og leke med vennene sine, før vi skal på 3.dags middag hos svigersene. Jeg skal vaske og brette det berømte berget med klær, som aldri tar slutt, og få gjort litt i huset som jeg ikke får gjort når barna er hjemme 🙂

Ha en fin dag da, dere, og fortsatt god romjul 🙂

This entry was posted in Julen, Leo, Ronja and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.