Julaften 2012

jul1

Ronja sovnet med et lite klynk på sofaen halv syv i kveld og ble båret til sengs av faren. Storebror tuslet trøtt etter og siden har vi ikke hørt en lyd. Gårsdagen var fryktelig spennende for de. Leo blir jo så spent at han ikke vil ha mat, og begge ungene eksploderte av glede da Nissen endelig kom!jul2Vi fikk en veldig fin julekveld sammen med oldeforeldre og besteforeldre, med god mat og en diger haug med pakker som det tok litt tid å jobbe seg gjennom. Ungene var så fulle av inntrykk at de ikke sovnet før halv ni på kvelden. Natten ble ikke særlig god, slik den ofte blir når ungene er for sent i seng, så vi var en trøtt gjeng som stod opp i dag. Derfor har det meste av dagen gått til å hvile seg, leke litt og vi har lest masse! Vi har spist pizza og grovbrødskiver med leverpostei, rimelig leie av julemat, og alt i alt er vi veldig fornøyd med julen 2012.

I morgen har vi invitert min mor og mannen på kalkunmiddag, men det er litt sykdom på alle kanter så vi ser morgendagen an. Nå håper jeg at natten blir god, og at ungene sover litt lenge i morgen. I kveld skal vi spise chips og sjokolade, for det er vi ikke lei, og så skal vi Netflixe oss gjennom kvelden 😀

Fortsatt god jul, lesere 🙂

 

This entry was posted in Julen, Leo, Ronja and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.