Shopping Dag 2

Ronja var mer enn klar nok for barnehagen i dag, og for å være ærlig så var jeg det også 😉 All respekt for alle som jobber i barnehage, disse ungene har mer energi enn hva som skulle vært lovlig!

Så da reiste, Roy og jeg, onkel Stian og Leo på CC Gjøvik for å gjøre unna mer julehandel.

shoppingdag21. Leo ble lei av å ha handle julegaver med meg, og la seg til slutt ned i protest inne i en butikk, fordi han var sliten. Og det var etter at han teatralsk prøvde å få oppmerksomhet ved å late som han hostet så hardt at han ikke fikk puste! Han hostet og harket så han ble lilla, og folk rundt så på meg og på ham med redde øyne!! Jeg prøvde å smile høflig og le litt, uten at blikkene fra de andre ble bedre av den grunn….

2. Han fant seg et sjørøverskip han insisterte på å få prøve siden han hadde vært så flink.

3. Han ble selvsagt lei av at vi kjøpte leker og presanger til alle andre og ikke han, så han fikk med seg 100,- inn på Platekompaniet og kjøpte seg en film.

3. Roy og Stian ventet, passet poser og spilte seg gjennom det meste av shoppingdagen.

Nå skal jeg finne boka mi, og puta, og ta en time for meg selv mens Leo skravler hull i hodet på mannfolka! Nå er det bare 2 julepresanger som gjenstår og 2 sorter til jul, 1 bursdagskake og 50 cupcakes som gjenstår, og så kan jeg la julefreden senke seg 🙂

 

This entry was posted in Leo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.