Julebakst

Jeg er i full gang med å bake til jul, og prøver ut flere nye oppskrifter. Det blir nok ikke 7 sorter til jul, men det blir ihvertfall noe godt 😉 Snuppa har fortsatt ikke særlig apetitt, så hun er hjemme fra barnehagen enda.

Og da skal hun selvsagt være med på alt jeg foretar meg 🙂 Her holder hun på å røre sammen smultringrøre som jeg skal ha med over til naboen senere 🙂 Koselig å være flere sammen om slikt, og jeg er glad for at jeg får være med på juletradisjonene på gården 😀

Roy tar henne vel med seg til besteforeldrene senere. Hun har godt å få komme seg litt ut, selv om hun er ganske underholdt med å sjefe onkel Stian rundt her hjemme 😉

This entry was posted in Kise Gård, Ronja. Bookmark the permalink.

2 Responses to Julebakst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.