Leos første tannlegebesøk

Eller, det er ikke første gang han er hos tannlegen. Første gang var han 13 mnd og hadde slått ene fortanna, som han senere mistet, men det husker han ikke. For ham var dette første møte med tannlegen, og vi har snakket mye om det 🙂 Han var spent og storøyd da Roy tok han med seg, og han hadde vært så flink! Ikke snakk om å sitte på fanget til pappaen først, han klatret rett opp i tannlegestolen og gapte det han klarte 🙂

Han hadde sterke tenner, til tross for å ha brukt smokk i 3 år 🙂 Men nå har han gitt bort “tuttene” til lillesøsteren, ihvertfall de han bruker på dagen, og iflg tannpleieren kan han bruke tutten om natten til han er 4 år. Vi skal nok slutte før det 😉

Så nå trenger han ikke besøke tannlegen igjen før han er 5 år 🙂 Kanskje mor tør være med da.. 😉

This entry was posted in Leo and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Leos første tannlegebesøk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.