Sånn!

Da har jeg endelig fått ryddet bort høst- og vinterklær! Jeg gjorde det i et optimistisk øyeblikk i slutten av mars også… Men nå! Nå er varme klær pakket bort og blir borte til høsten igjen. Og når vi først snakker om klær; Jeg har salg i klesskapet mitt 😀 Du finner alt her —> og jeg oppdaterer mappen etterhvert som  jeg blar meg innover i skapene 🙂

Det blir ikke gjort så masse husarbeid når det er så fint vær, men i dag klarer jeg ikke å se på rot mer, så jeg trasser kroppens instinkt til å kaste klærene og løpe naken i solen, og er inne å vasker og rydder litt.

Smoothie til lunsj gjør godt i varmen

Endelig sikkerhetsnett på trampolinen, og barna er fra seg av begeistring

"Vi er bestevenner vi" sier nabojenta, og lar Leo ri på ryggen hennes

Mango og nabobikkja koser seg også i solen

Nå skal jeg ta bilder av flere sko jeg vil selge, før jeg finner vaskekluten og tørker litt solstøv :p

This entry was posted in Dyrene, Kise Gård, Leo, Ronja and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.