Årets første dag

Jeg våknet av at det var en liten gutt i senga vår i morges, og da var klokka nesten 7! Det er lenge her i huset, så jeg var i storform da vi stod opp 😀 Etter å ha ryddet og vasket litt, spist frokost og drukket litt kaffi, pakket vi inn ungene for å se på snøen som dalte ned ute 😀

Ronja fikk akebrett til jul og det måtte prøves!

Her har hun tippet ut med ansiktet først og fått masse snø på seg, men det var bare moro!

Jeg trodde at hun kanskje skulle bli litt urolig, men hun elsket det og rugget i akebrettet for å få fart igjen om jeg stoppet 🙂 Og ikke påvirket av at snøen dalte ned rundt henne og gjorde nesetippen kald 😀 Så moro 😀 Nå gleder vi oss til flere milde vinterdager 🙂

 

This entry was posted in Ronja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.