Og sånn går nu dagan ….

kirkenessolenSolen er endelig kommet!
Eller, nei ikke i helt, men et par timer på formiddagen kan vi se skinnet fra den på fjelltoppene! Og så er det svart igjen halv fire!..
Men det går på frem, sola er på vei og det var så deilig å få solen midt i ansiktet da vi var i Kirkenes 🙂

Vi sover ca 12 timer av døgnet, og så er vi våken i 12 … Det blir slik etterhvert, pga mørketiden. Men det har jeg ikke noe i mot, for jeg er glad i sengen jeg 😀 Og jeg må jo sove mens jeg kan … 😀

puseblogJeg strikker og hekler om hverandre nesten hver dag nå, mens Roy er blitt superhekta på Need for Speed Carbon på PS2 🙂 Dagene går fort, siden det bare er 12 timer … Helt sprøtt egentlig …
Siv og Mango ligger stort sett i senga vår om dagene, og så holder de et skikkelig leven om kveldene. Det er ikke rart, det har jo vært mørkt og kaldt nå i mange månder, og kattene har ikke vært utenfor døren på 4 mnd nå! Det kan tapetet bak døra bevise …

Den 23. februar skal jeg til legen for å trappe ned medisinene mine, og det er faktisk litt skummelt! Det har jo vist seg at de ikke påvirker den lille, men jeg velger selv å prøve å trappe ned nå. Jeg fikk jo beskjed at jeg måtte slutte på de helt den siste månden, så den lille ikke kommer ut med abstinenser! Og da kutter jeg røyken helt! Selv om jeg faktisk er flink allerede og røyker bare 3-4 røyk for dagen nå 🙂

Det er minus 18 grader ute, og slike temperaturer er ikke en bergenserinne vant til! Jeg å gå å legge en pinne i ovnen 🙂

This entry was posted in Finnmark and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Og sånn går nu dagan ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.