Slik slapper mor av

Begge ungene er stort sett fornøyde bare jeg er i nærheten, så dette er kompromi 🙂

Jeg har gått med en litt rar følelse i magen i 2 dager nå, etter at vi bestemte oss for å søke barnehageplass til Leo. Vi hadde bestemt oss for å ha han hjemme i 1 år til, men vi ser at det kan bli en tøff utfordring når høststormene og vinterkulden setter inn, og vi ikke lengre kan være ute hele dagen.

Barnehagen vi har søkt på har ledige plasser, så nå venter vi bare på svar fra kommunen…. Tiden flyr, og lillegutten min begynner å bli stor… Jeg gråt en liten skvett i dag når vi var å så på barnehagen… Men han kommer til å få det så fint, og en del av prosessen er jo at han etterhvert skal bli selvstendig og klare seg selv… Fine gutten min <3

Nonna har begynt å reise seg! Litt vel tidlig, men hun har hastverk og ser vel at alle andre går på 2! Plutselig dro hun seg opp og ble stående nesten like sjokkert som meg, og begynte å kjefte høylydt når hun ikke forstod hvordan hun skulle komme seg ned igjen… Sukk igjen, tiden går så fort!

This entry was posted in Leo, Ronja. Bookmark the permalink.

3 Responses to Slik slapper mor av

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.