Reisefeber

Så ille reisefeber har jeg ikke hatt siden jeg var barn!
Men jeg har heldigvis sovet i 4 timer, og det er ca 3,5 time mer enn jeg trodde jeg skulle få! Klokka er ikke halv fem enda, så de andre sover, men etter en kopp te skal jeg vekke Roy som vekker Leo mens jeg ammer Ronja. Så setter vi to stuptrøtte og forvirrete barn i bilen og kjører 😀 Første etappe kjører vi så lenge ungene sover. Jeg har pakket deilige matpakker, skåret frukt og grønnsaker, kjøpt smoothies til Leo og bakt kjeks og muffins til kaffimat 😀 Nå mangler bare kaffien på kanna!

Jeg vet ikke hva jeg gleder meg mest til, men jeg tror at Akvariet kommer høyt opp på listen! Leo har dilla på pingviner etter å ha oppdaget Pingu på barne-tv, så jeg tror absolutt at de vil bli en høyder!

Og så klart jeg kommer til å blogge underveis, svigers 😉 Og jada, vi skal kjøre forsiktig 🙂

Tatta 🙂

This entry was posted in Bergen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Reisefeber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.