Ah, kvelden!

Nå skal det smake med en kopp te!
Te, strikketøy og tv-serier!

Jeg er helt pofft! Og det er det ikke ofte jeg er. Ronja sover godt for å være 7 uker, så jeg føler ikke at jeg mangler så mye søvn, men nå har det gått i hundre i flere dager! I morgen har vi ingenting på timeplanen, så da skal jeg innvilge meg selv en lur sammen med Leo! Det er godt det!

Nå er Ronja badet, matet og lagt, og om ikke lenge sover hun søtt i kurven sin.
Så nå skal det bli godt å slappe litt av, for første gang i dag egentlig, om vi ikke regner med et kvarter på svigersene sin sofa etter å ha dyttet nedpå med fersk gjærbakst! Jeg spiste visst opp bollen til både Roy og svigerfar, så det var godt å legge seg litt nedpå da…

Ja! vi var på 6-ukers kontroll med Ronja i dag 😀
Vår lille stolthet og solstråle er nå 57 cm lang og 5360 gram og helt perfekt 😀
Klart hun er 😀 Helt herlig er hun 😀

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.