Campingturen 2010

Da var vi hjemme igjen fra en fantastisk deilig campingtur 😀
Vi dro sent torsdagskvelden, slik at Leo kunne sove mest mulig på den lange turen til Bergen, og for at det ikke skulle bli for varmt i bilen for bikkja. Vi hadde en liten lur på Gudvangen, og våknet til flatt campingdekk, men med litt Falken-hjelp kom vi oss avgårde igjen, og var fremme hos farmor etter et par timer. Der parkerte vi vognen i 2 netter og hadde et par late dager 🙂 Leo sjarmerte hele slekta!

Og at det plaskregnet i ordentlig Bergen-stil, påvirket ikke Leo noe nevneverdig 🙂

Så dro vi ut på Lone camping i Arna, og til Leo (og bikkjas) store begeistring hadde de en liten dyrehage med kaniner, gjess og 1 gjeit. Så fort vi slapp Leo ut av vognen, løp han bort til kaninene og begynte å klikke med tunga, for det har han lært av Bæssmor, at slik snakker man med dem 🙂

Og når man først er i Bergen, må man jo på Akvariet, noe jeg hadde gledet meg til siden før vi dro! Det regnet selvsagt enda, og alle turistene hadde tenkt seg dit, og køen var lang!

Vel inne, og øynene til Leo var store som tallerkener 🙂

Dagen etter gikk vi på sjøfartsmuseet, og bestemte oss for at vi var dritt lei regnet, så vi bestemte oss for å dra sørover og se om Kr.Sand hadde mer sol å tilby, så kunne vi ta en tur til Dyreparken 🙂
Både unge og bikkje overrasket stort med å finne seg i så mye bilkjøring, vi kunne ikke bedt om mer! Vi hadde 2 netter i Kr.Sand med sol, mye frisk luft og en fantastisk dag i Dyreparken hvor Leo lærte seg hvordan dyrene spiser…

Den største opplevelsen for ham var nok geitene som gikk løs, og som var så tamme at de kom bort til ungene for å la seg klappe 🙂

Dette blir nok ikke siste campingtur i år 🙂 Men akkurat nå var det godt å være litt hjemme igjen 🙂

This entry was posted in Bergen, Leo. Bookmark the permalink.

2 Responses to Campingturen 2010

  1. Pingback: Lenes Verden » Blog Archive » Året 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.