12 uker på vei med nr.2

Da er vi 12 uker på vei, og første etappe er overstått 🙂
Selv om jeg er mer rolig i dette svangerskapet, er det likevel trygt og godt å ha kommet hit.
Formen er fin, sulten er på topp, og energien begynner så smått begynt å vende tilbake. Foreløpig er dette svangerskapet ganske likt det forrige, og glad er jeg for det 🙂

Når folk spør meg hvordan jeg føler meg, og om jeg er mye kvalm, du vet, slike standardspørsmål, så sier jeg som sant er, at jeg knapt har symptomer på et svangerskap. Roy pleier å være raskt ute med å tilføye at jeg visstnok er ganske sint … Tsss, jeg er vel alltid bare blid og glad jeg, vel? 😀

Ultralyd på Gjøvik 4. august, og vi er jo kjempespent på å få se “Bønna” 🙂 Kanskje det er en Bønninnne? Uansett så spiller det jo ikke så stor rolle, bare det er friskt 🙂 Statistisk sett blir det jo en gutt. Svigermor har bare gutter, og det samme har mamma …

This entry was posted in Gravid, Ronja. Bookmark the permalink.

4 Responses to 12 uker på vei med nr.2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.