Pakke pakke pakke

Det er godt det finnes kaffi!
Klokka er ikke seks en gang når jeg hører Leo ligge å prate med seg selv i kurven sin. Uten å åpne øynene tusler jeg ut på badet for å tisse og videre ut på kjøkkenet for å sette på kaffien. Jeg har så melkespreng at faren for å tippe fremmover er stor, så jeg pumper den ene puppen før jeg går inn i senga og lar Leo forsyne seg av den andre. Når han er mett og god, finner jeg meg en kopp kaffi og ser meg litt oppgitt rundt.
Det er ikke før man skal flytte at man skjønner hvor mye ting man har! Jeg setter på en maskin med klær og drar frem den enorme hockybag’en til Roy som vi skal fylle med klær.Det er bare 2 dager igjen til jeg tar med meg Leo, Mikke Mus og Siv på flyet nedover til Brummundal!
Det er stress og mas å flytte, og jeg velger å glede meg til vi er på plass i nytt hus fremfor å fokusere på maset som pågår nå.
Jeg gleder meg til å begynne å svømme igjen og til å ta med Leo på babysvømming. Da finner vi jo ut hva en badebleie er?

Leo er 14 uker i dag… Snudde seg fra mage til rygg flere ganger i går, og strålte som en sol av stolthet hver eneste gang 🙂

This entry was posted in Blog, Finnmark and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Pakke pakke pakke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.