En fin helg

I går var vi på middag hos svigersene og i dag var vi hos Mette og gjengen på grilling. Eller, vi hadde planer om å grille, men det var for kaldt for grillen gitt, så det ble stekt grillmat i stedet 😀 Haha, planen var jo god og det viktigste var at vi koste oss sammen 🙂

uke10Det beste med å jobbe, er å ha fri! Jeg har fått sove lenge både lørdag og søndag <3 Snille kjæresten min <3 Men nå er jeg klar for en ny uke med grisepass og hverdagsrutiner. På tirsdag skal vi i et spennende møte og det kiler litt i magen når jeg tenker på det!

En fin helg avsluttes med et glass rødvin og litt sjokolade.

 

 

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.