Kise gjestgiveri

-Hei, er dere hjemme, vi er der om 2 timer.
Vi har akkurat spist middag og skal til å bade barna for kvelden i det det tikker inn en sms fra Monica fra Bergen. Jeg står å blunker dumt i noen sekunder før jeg skjønner at meldingen ikke er sendt feil, men at hun faktisk snart kommer på besøk 😀

Hun og kjæresten telter litt rundt om og har akkurat vært i Sverige, og nå vil de sove i campingvogna våres noen netter.

Da jeg ble kjent med Monica skulle jeg absolutt ikke bli venn med henne, og nå er hun en av de jeg alltid gleder meg til å treffe når jeg skal vestover!

Monica er oppriktig glad i barn, og det merker våre to små. Det er kjekt når en voksen setter seg ned sammen med de 🙂

Når jeg lager middag, har Monica lesestund <3

De vet ikke helt hvor lenge de blir. Kanskje reiser de i dag, kanskje i morgen. Uansett, i dag kommer Stian iOslo også. Jo flere jo bedre 😀 Ungene elsker at det er liv, at vi sitter ute hele dagen, spiser god mat, finner på noe. Det er litt slik vi forestiller oss at sommerferien skal være, nye mennesker og nye impulser 🙂

Og så kom jo sola til slutt 😉 God sommer 😀

 

This entry was posted in Kise Gård, Leo, Ronja and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Kise gjestgiveri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.