4 uker som røykfri

Jo lengre jeg går uten røyk, jo vondere lukter det.
– Jeg må passe meg så jeg ikke blir en slik fanatiker, sier jeg til Roy.
– Ja, det må du, svarer han kontant.

Han mener visst at jeg er i ferd med å bli det, og begynner vel å bli lei av at jeg æsj’er og okker meg når jeg kjenner lukten. Han mener det er hyklerisk, jeg mener det er uvitenhet. Som røyker vet man faktisk ikke hvor vondt det lukter, og hvor lite som skal til for at man kjenner den sure lukten. Æsj og æsj! Det er så fantastisk å vite at jeg slipper å gå rundt å lukte sur røyk! Jeg lukter godt, mat smaker godt, og jeg sparer penger! Yeij, for meg 🙂

Jeg var litt redd for at jeg skulle erstatte røyken med mat, men det var bare de fire første dagene.
Pengene jeg sparer på å ikke røyke, ryker fort ut igjen på mine to favorittbutikker i Brumunddal:
(morgrethe) og Fabrikkutsalget.

Jeg fråtser i deilige garnkvaliteter og stoffer, surfer nettet etter inspirasjon og ideer og får knapt sove om nettene fordi hodet bobler over av kreativitet! Det er en fantatisk følelse! Og etter at jeg fikk symaskinen, så føler jeg heller ingen begrensning! Igjen; Yeij, for meg 🙂

This entry was posted in Røykeslutt. Bookmark the permalink.

One Response to 4 uker som røykfri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.