3 uker

De passordbeskyttete innleggene handlet om røykeslutten min. Og fordi det var en sårbar prosesss og fordi jeg var gravid, orket jeg ikke mas fra bedrevitere. Men nå har jeg faktisk sluttet, det er 3 uker siden forrige røyk, og jeg kan si det høyt, og jeg kan si det til alle, og det føles godt!

Alle blir så glade når jeg forteller at jeg har sluttet å røyke!
Jordmor på Gjøvik som skulle foreta ultralyden, spurte nesten litt sånn spydig; ja, og du har sluttet å røyke?, og fikk en helt annen og veldig glad mine da jeg nikket og svarte; -ja det er klart, vi har sluttet begge to faktisk 🙂

Nå blir jeg overrasket om røykesuget plutselig slår ned, nesten litt sånn forvirret 🙂
Og jeg er blitt helt opphengt i lukter!
Luktesansen er jo blitt mye bedre! Og jeg får *ikke* lyst på røyk når jeg kjenner røykelukt, jeg blir faktisk helt ; ÆSJ! som det lukter. Og så øver vi på å få Leo til å si æsj når han ser noen røyke. -Æsj, sier vi, og Leo gliser og svarer æsj han også 🙂

Og alle pengene jeg sparer på å ikke røyke da! Ikke det at jeg sparer de i ordets rette forstand, jeg bruker de jo på andre ting, men det føles jo godt 😀 Yeij, for meg 🙂

This entry was posted in Røykeslutt. Bookmark the permalink.

6 Responses to 3 uker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.