Dag 6 (!)

Jeg blogger så pass tidlig fordi jeg er dritstolt av meg selv!
Kanskje jeg om ikke lenge skal begynne å omtale meg selv som røykfri, for nå føler jeg at det verste er over.
Dag 1 – 4 var en kamp, men så var det gjort liksom.

Jeg har hørt at etter 3 uker skal man få et akutt sug etter sigg, så det har jeg litt i bakhodet, men ellers så syntes jeg dette er overraskende enkelt!

Mageboer var litt rolig de fire første dagene og opplevde nok noe hun også, men nå er hun i full fart og aktiv som aldri før igjen, og alt er bare deilig 😀 Jeg gleder meg til ultralyden den 12. november, hvor jeg kan fortelle den sure anti-røyke-jordmora at jeg har slutta 😀 Hun var skikkelig sur og striks på røyken altså, så jeg er spent på om opplevelsen blir anderledes når hun ikke kan henge seg opp i det!

Flinke, flinke meg!

This entry was posted in Røykeslutt. Bookmark the permalink.

3 Responses to Dag 6 (!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.