Dag 3

Og fortsatt røykfri 🙂
Jeg trodde dag 3 skulle bli ille, men det har hvert helt lik de to første, og egentlig ikke så ille som jeg frykta 🙂
Jeg fikk svidd av litt penger på CC på Gjøvik i dag, og det tok jo tankene mine for et par timer, og når dagen er så godt i gang, har jeg fått drivet til å klare enda en dag.

Det skal visst være veldig bra etter 3 mnd. Da skal suget være borte.
3 mnd tar det å snu en vane:)

Jeg har vært litt deppa pga vekta i det siste, og bare tanken på at jeg skal bli enda større fikk meg til å gyse og velge en pose med usaltete nøtter fremfor en pose chips i butikken i dag. Jeg kjøpte en deilig pysj i str L, og ble sånn teit glad da jeg oppdaga at ikke engang 7 mnd på vei fyllte jeg den opp, så da ble kvelden reddet 🙂

Enda 45,- på røykekrukka 😀
Yeij for meg 😀

This entry was posted in Røykeslutt. Bookmark the permalink.

3 Responses to Dag 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.