Dag 1

Jada, jeg er snart 7 mnd på vei og røyker i hvertfall 7 sigaretter om dagen!
Jeg kan ikke si til meg selv at jeg skal *slutte* for da begynner jeg å trasse meg selv. Slik fungerer jeg… Det spiller ingen rolle om jeg er gravid, ammer eller har kroppen for meg selv, jeg liker å røyke!

Men i dag bestemte jeg meg for å se hvor lenge jeg kan gå uten å røyke, og prøve å kjenne etter noen fordeler ved å ikke patte i meg noe som lukter vondt!

Det er nå det er verst! Like etter middag!
Jeg har forberedt meg på alle fallgruvene, hvilke røyk og når det smaker best.
Den etter frokost, den på kontoret til svigers, den mens potetene koker, den etter middag, den før Leo legger seg og den etter at han har lagt seg. Og så de 2 på kveldene, bare fordi jeg kan og fordi det er godt!

I utgangspunktet skal jeg ikke slutte, men jeg hadde vært fornøyd om jeg kom ned i 2-3 sigaretter om dagen.
Men om jeg klarer en hel røykfri dag, kan jeg legge 45 spenn på en krukke, og det blir over 1000 spenn i mnd! Det kan bli en finfin genser det!! Helt røykfri = mange fine gensere!

Jeg blogger om fremgangen, og passordbeskytter innleggene.
Om du har passord og leser dette, er det fordi jeg stoler på at du ikke skal moralisere, men faktisk heie meg frem til en røykfri hverdag 🙂 Det er godt å ikke lukte røyk, det er rart å ha bedre luktesans og det er spennende å kjenne alle smakene i maten jeg putter i munnen. Og det blir det sikkert en del av om jeg skal slutte med røyken :/

This entry was posted in Røykeslutt. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.