Bergen – Dag 1

I det toget rullet inn på jernbanen ble jeg overveldet av følelser og gråt en skvett av gjensynet med Bergen :) Frokostdaten min hadde forsovet seg, og det var nok like greit så jeg fikk litt tid til å samle meg :D

Jeg har knapt hatt tid til å sove, det kan jeg gjøre når jeg kommer hjem. Jeg har klemt på slekt og venner, drukket litt vin, smakt hjemmelaget sushi (som jeg skal lære meg når jeg kommer hjem) og fått meg en stripe på byn og mimret om gamle dager :)

Teknologien er med meg, og selv om jeg blir veldig følsom og gråter en skvett, er det så deilig å få se og prate med de hjemme <3

Nå skal jeg hoppe i dusjen. En venninne kommer å klemmer litt, så da blir det nok litt shopping og skravling :) Jeg har et ganske åpent skjema i dag så jeg ikke stresser med alt, men det blir nok en del klemming i dag også :)

I kveld kommer en kompis å drar meg med på byn, så da blir det kanskje litt dansing :) Har ikke danset på 6 år! Jeg holder meg til cola for å ikke ødelegge formen :D

This entry was posted in Bergen and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Bergen – Dag 1

 1. Det er så moro å besøke gamle trakter, kos deg masse. :)

 2. lene says:

  Takk, det er helt herlig :D

 3. Katrine says:

  Kos deg masse :) UNNER! <3

 4. phantomblue says:

  Hvor ska dere når dere går på by’n?
  Bare sånn at jeg vet hvor jeg kan få kjøpt billige leiligheter når du er ferdige med å partye*Gni seg i nevene i beste krøsus stil.It will be mine all mine muahahaha*

Leave a Reply