Har du vært nakenmodell?!

Da guttungen var 3.5 mnd var det på tide å flytte nærmere familien. Finnmark var for langt unna, jeg ville sørover igjen, og vi endte opp i Ringsaker. Med blanke ark kunne jeg starte på nytt igjen, og bestemme selv hvilke informasjon andre skulle få. Jeg hadde jo sekken full av opplevelser og erfaringer, historier og ville eventyr og et og annet spøkelse i et skap. Og ikke alt passet i dagslyset til den husmoren jeg bestemte meg for å bli.

Jeg har flyttet alt for mange ganger i mitt liv og aldri fått muligheten til å slå rot, aldri kjent på hvordan det er å bo på samme sted med de samme folkene over lengre tid. Ja vet dere, jeg visste ikke hvordan man vasket vinduer engang, for jeg hadde allerede flyttet innen de trengte å vaskes! Så lite visste jeg at nyhetene går fort når du er outsider. Ja, for det er du som innflytter. Jeg ble kjent med et par jenter, man legger hverandre til på facebook, ser gjennom hverandres bilder og stiller nysgjerrigheten. Så kom da spørsmålet; har du vært modell, du har så mange fine bilder, du er jo skikkelig fotogen da! Svaret; jeg tok nakenbilder i noen år, møtte mange spennende fotografer og mennesker, fått oppleve mange spennende plasser og miljøer, og ja er det ikke fantastisk?!, passet ikke inn i munnen til den 29 år gamle husmoren som følte hun hadde masse å bevise! Men jeg har jo stått modell for klær også, så jeg svarte vagt at joda, hadde vært litt modell, og så var jeg ferdig med det.

Men jeg ble googlet, og katten var ute av sekken! “Naken-Lene”, som har flashet puppene sine over hele Bergen! Husmor-Lene fikk panikk, ingen her skulle jo vite det, jeg har jo fått blanke ark! For sannheten er at mange ser annerledes på deg om du er, ja, annerledes… og for første gang i mitt liv ville jeg ikke være annerledes, jeg ville være helt normal og ikke stikke meg frem i det hele tatt!

Og det har ikke noe med min skam å gjøre. Jeg bærer ingen skam over fortiden min, jeg skulle gjerne postet alle nakenbildene mine her i denne bloggen! Jeg kunne gjerne stilt opp på stranden splitt naken, jeg hadde trivdes mye bedre da, slippe å gå med stramme bikinier eller badedrakter som sniker seg opp i rumpa! Men alle hadde en mening, hva tror du ungene dine tenker når de får vite det da?!

Vel, jeg tror at vi oppdrar de til å ha et åpent sinn, at det vet at livet er deres, og at så lenge de ikke skader noen eller er stygge med noen, så skal de få gjøre akkurat det de har lyst til. Og gjøre det mens de enda er unge, sånn at når de en gang slår seg til ro, har også de en koffert full av minner, galskap, spennende opplevelser og eventyr, og et og annet spøkelse 🙂

This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.